Afmeldingen

Helaas zijn er ook enkele afmeldingen binnen gekomen vanuit de genodigden.

Enkele daarvan vindt u hieronder;


Geachte kolonel en andere Soamaten,

Met gigantische blijdschap hebben wij stennisgenomen van uw 1000-jarig bestaan. Of zoals ze in Canada zeggen: le temps vole. Een extra bewijs dat uw geconserveerde kwaliteiten eeuwenlang goed blijven en zelfs transatlantisch muzikwaal gewaardeerd worden. Dat smaakt naar meer. Of zoals ze in Amerika zeggen: "Calorieën, dat zijn toch beestjes die 's nachts je kleding kleiner maken?"

Maar u had het over uw comcours. Wij hebben alle 762 leden die sinds 1844 lid zijn van ónze Gemertse muziekvertekening gemaild. Onze mailbox liep over van de foutmeldingen. Of zoals ze in de 19e eeuw zeiden: met computers gaat alles sneller, maar het duurt langer.

Om een paar teleurstellende reacties te noemen: de Inbox van Dries Jaspers zit vol. Onz'n Toon had een knollenkeuring. Jan de Jager (de vader van Dorus van den Eijnden) is overgestapt op glasvezel van Tsjaelo.org, maar heeft zijn nieuwe adres nog niet doorgegleden. Toon van Oort en Theo Cranen verblijven denk ik tijdelijk in een buitenlandse hemel, want zij hebben de ootoorieplaaj aan staan. De oprichters van Fanfare Caecilia (1844) leveren een 'undefined delivery failure' op. En als ik even verzoek op www.entrenous.nl zodat ik hun vroeg 20e eeuwse webmaster kan vragen om actugele adressen, dan krijg ik een Http Error 40404. Kortom, het schiet niet over. Het komt erop weer, dat ik zelf, als vaandeldrager van the All-Time Excelsior Stars, de enige ben die ik nog kan berijken. Hoewel ik graag op carnavalswaandag jullie Comcours Liep Liep had meegemaakt, moet ik wegens verdrijf in Zuid-Europa helaas afmelden.

Of zoals Petrus bij de hemel-COM-poort pleegt te zetten: er zijn 10 soorten mensen: degene die binair begrijpen en degene die het niet begrijpen.

Namens mijzelf en onze muziekvereniging wens ik jullie een wegeldig comcours toe. Hopelijk heb je een overweldigende veelname van honderden KNFFKMANUMNFCMKNFMKNMO-korpsen. Dan zal de bond trots op jullie zijn en wordt het een festijn om ooit te vergeten. Succes ermee.

Namens Harmonie Excelsior
de generalist

Of zoals onzopa zei: hoe oud je ook bent, je bent jonger dan je ooit zult zijn.


Hallo,

Dweilorkest Hoe Zit Dè Naw uit Bakel kan niet bij jullie feest aanwezig zijn, wij zitten dan in het buitenland.

Met vriendelijke groeten,
Hoe Zit Dè Naw - Bakel


Beste Kolonel,

Bedankt voor de uitnodiging.
Wij kunnen met de Donderjagers uit Boekel niet deelnemen omdat we andere verplichtingen hebben. Gefeliciteerd met jullie jubileum.
Veel succes en plezier met de voorbereiding van jullie festijn. Maak er iets moois van.

Met muzikale groeten,
Chris Selten
Donderjagers Boekel 


München,14 januari 2014

Beste muziekvrienden van Showkorps Octaaf Aláááf,

Wij hebben uw uitnodiging voordeelname aan het Concours Hiep Hiep met veel enthousiasme ontvangen. Een honderdjarig bestaan is zeker iets wat uitbundig gevierd moet worden!
Helaas valt uw concours toevallig op dezelfde dag als ons jaarlijkse uitwisselingsprogramma. Hierdoor zijn wij helaas niet in de gelegenheid om deel te nemen aan het concours. Onze dansmariekes hadden graag acte de présence gegeven maar krijgen, na de ervaringen met uw gezelschap in het verleden, geen groen licht van de GGD om aanwezig te zijn bij uw concours.
Wij wensen u allen veel plezier toe op uw eeuwfeest en hopen dat SOA na zo'n uitbundige viering met hernieuwde energie de volgende honderd jaar ingaat!

Muzikale groet namens Of Ge Waorst Lust,
Freya Herrlichkeit
PR/Communicatie


Beste carnavalsvrienden,

bedankt voor jullie uitnodiging voor het Concours Hiep Hiep op maandag 3 maart 2014.
Zoals jullie ongetwijfeld weten trekt op carnavalsmaandag altijd de Handelse optocht door onze straten.
Derhalve kunnen wij ook niet aanwezig op jullie feest.
Wij wensen jullie heel veel plezier tijdens carnaval en zeker tijdens dit eeuwfeest !!

Met carnavaleske groet,
Roger Raijmakers, secr. K.S. De Bergkneuters Handel